maanantai 22. syyskuuta 2014

Kimo, Regan, Wayne ja kilometrejä matkantekoa

Aamu Albuquerquessa alkoi aamu-uinilla hotellin uima-altaalla. Itse en olisi edes uskonut että meille olisi mahdollisuutta tähän mutta kerran sellainen suodaan niin pakkohan siitä on ottaa kaikki ilo irti! Siitä virkistyneinä lähdimme tutustumaan kaupungin keskustaan. Valitettavasti sunnuntaiaamupäivä ei ole mikään kaikkein otollisin ajankohta aktiviteettien kannalta, mutta löysimme kuitenkin tiemme teatteri  Kimoon jonka näyttämö on tarjonnut viihdettä jo vuodesta 1927  lähtien. Ja voin sanoa että teatteri tunnelmineen ja rakenteineen teki vaikutuksen ainakin allekirjoittaneeseen.

Teatteriin tutustumisen jälkeen jatkoimme matkaa ja pysähdyimme lounaalle Gallupiin El Rancho - ravintolaan. Monet jo nykyään edesmenneet tähdet ovat majoittuneet ravintolan yhteydessä olevassa hotellisssa ja siihen viittaa myös ravintolan menu. Niimpä saimmekin pöytäämme seuraksi mm. Ronald Reaganin ja John Waynen.

Matkaa tehdessä luonto päätti näyttää voimansa ukkosen ja rankan sateen myötä. Mutta tuollaisethan eivät matkaajia lannista vaan lyhyen tauon jälkeen jatkoimme matkaa ja auringon laskiessa saavuimme Flagstaffiin.

- Miika -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti