tiistai 16. syyskuuta 2014

Chicaagoo!!!

Tätä kirjoitellessa istumme autossa matkalla kohti St. Louisia. Hymyillen harmitellaan miksi me ei varattu enemmän aikaa Chicagolle!


Fiksuina vietiin auto aamulla lentokentälle parkkiin ja napattiin juna kohti downtownia. Aikaa aivan liian vähän, joten kierros rajoittui aika tiukasti ihan keskustaan. Nähtävää kuitenkin riitti ja alkupalana se sai meidät kaikki haluamaan joskus takaisin.

Chicago-päivän parhaat:

1. Deep dish pizza
2. Se kiiltävä maapähkinäpapupalleropatsas
3. Chicago skyline ja rakennukset ihan mistä suunnasta vaan


Käytiin muuten myös jonottelemassa Willis Toweriin. Olihan ne näkymät upeat ja olihan se jännittävää seistä siinä pleksilasin päällä kun alla on yli 100 kerroksen verran ilmaa. Kuitenkin ennakkovaroituksena teille, rakkaat tulevat chicagon matkaajat: Kun kerkeät onnitella itseäsi Willis Towerilla, että ehdittiinpä hyvään väliin kun ei näytä olevan paljoa jonoa, mieti vielä kerran, että kannattaisiko sittenkin lähteä pizzalle. Se jono on vasta ensimmäinen seitsemästä.


Illalla junalla takas kentälle nappaamaan reissun kolmas ja viimeinen aalto eli Noora. Koko retkue nyt siis kyydissä ja matkaa St. Louisiin jäljellä n. 100 mailia.

-Kaisa

ps. löydettiin se virallinen Route 66-reitin aloituskylttikin!

1 kommentti: