maanantai 4. elokuuta 2014

Vuosi 2013 -

Vuosi 2013 tuli pian tuon tapaamisen jälkeen ja jo alkuvuonna kävimme keskustelua siitä, että joko tänä kesänä lähtisimme matkaan. Tuo ajatus kariutui kuitenkin aika äkkiä. Suurimpina syinä taisivat olla ristiin menevät lomat, sekä se että kaikista tuntui että jotain uupui tai että me emme olleet vielä valmiita lähtemään matkaan. Joten niinpä päätimme siirtää lähtöämme vuodella, mutta vain vuodella. Ja vaikka aikaa tuntui olevan älyttömästi, niin jo tuona aikana saimme muutamia perustavalaatuisia asioita tehtyä, muunmuassa ensimmäinen versio ajoaikataulusta löytyy vuoden 2013 alkusyksyltä kuten myös ensimmäiset hintatarkistukset lennoista ja autojen vuokraamisesta.

Vuosi 2013 toi myös muutoksia matkasuunnitelmaamme. Ensimmäinen muutos oli se, että halusimme myös muutaman kaverimme lähtevän mukaan. Sillä vaikka neljä hengen porukka oli jo hyvä, niin ajattelimme useamman ihmisen tuovan enemmän iloa, riemua, idoita ja energiaa matkallemme. Näinpä aloimme jutella asiasta myös kavereillemme ja kysellä kiinnostaisiko heitä lähteä mukaan.
Toinen muutos lähti eräästä kaverin sosiaalisessa mediassa kirjoittamasta vertailusta, jonka mukaan lennot New Yorkiin olisivat halvemmat kuin Chicagoon. Tuosta kommentista alkaneen keskeskustelun lopputuloksena päätimme siirtää lähtöpisteemme New Yorkiin. Ja kun tuohon muutokseen lisätään samoihin aikoihin käyty toinen keskustelu, jonka päätteeksi siirsimme päätepisteen San Franciscoon, niin reissumme sai aika paljon erilaisemman pituuden ja luonteen.
Kaiken kaikkiaan viimeiseen puoleestoista vuoteen on ennättänyt tapahtua paljon. Välillä reissuaika on ollut kolme viikkoa, kunnes se kasvoi neljään. Jossain välissä tuntui, että ihmisiä on lähdössä niin paljon, että on jo pakko varata kaksi eri autoa, mutta myöhemmin sekin muuttui. Oikeastaan on jopa helpottavaa huomata olevansa tässä pisteessä: aikaa lähtöön on enää reilu 30 päivää eikä matkaan lähtevä kuuden hengen porukka voisi olla enää parempi.

Tie odottaa ja niin odotan minäkin.

- Miika -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti